Det er en økende interesse for poker og pokerspill. Dette ser du på det økende antallet av spillnettsteder der du kan spille poker, både kasinoer og helt egne nettsider med bare poker. Årsakene til at interessen er økende kan være mange, men med denne økende interessen har det også kommet et behov for flere arenaer der både amatører og profesjonelle kan hevde seg og få bruke de opptrente ferdighetene sine.

En av disse arenaene er turneringer både live og online. Pokerspill har med andre ord blitt en sport. En sport der alle starter med et likt antall sjetonger og der plasseringen din avgjøres av hvor du ligger på lista når du endelig går tom for sjetonger. Kommer du deg høyt nok opp på lista, kan du være med på å dele premiepotten til slutt, noe som kan sies å være god motivasjon for å bli med. En annen motivasjonsfaktor kan som nevnt være å få brukt sine egenskaper på en ny og svært så spennende arena, for her får du som pokerspiller bryne deg på andre dyktige pokerspillere. Pokerspillere som har trent opp sine ferdigheter og som vet hva de gjør.

Og ingenting er vel bedre enn å få stikke av med seieren rundt et slikt bord? Da er det bare å legge seg i hardtrening, lese seg opp på strategier, tenke ut din egen strategi og ta på deg pokeransiktet. Så er det bare å bli med og praktisere den nye sporten som flere og flere lever av. Er du usikker på hvor du finner frem til disse turneringene, så kan du ta en titt på. Her finner du både gode tips til hvor du kan delta og til hvordan du deltar. Og ellers god informasjon om de forskjellige turneringene. Kanskje blir du med på å ta del i potten?