Etter den første runden med Premier League så er det allerede klart at noen lag skiller seg ut som langt, langt bedre enn de andre. For deg som følger med i ligaen, så er det likevel spennende å se om de som skiller seg ut i første runde også er de som står som de beste av de 20 lagene som spiller helt til slutt. Du kan følge rundene på TV 2 Sport Premium som har sikret seg rettighetene i Norge.

Det er bare seks lag som tidligere har vunnet Premier League siden ligaen skiftet navn i 1992 og disse lagene er: Manchester United, Manchester City, Leicester City, Blackburn Rovers, Arsenal og Chelsea. Manchester United har allerede utmerket seg i første rundens siste kamp der de slo West Ham overlegent med hele 4-0. Arsenal og Manchester City gjorde det også rimelig bra mot Leicester og Brighton, mens de andre lagene som tidligere har vunnet heller gjorde det mindre bra.

Likevel, sesongen for 2017/2018 har nettopp begynt og du som følger med kan se frem til mange spennende kamper fremover i sesongen og helt frem til sesongslutten. Det er ikke før finalen at du vet hvem som virkelig vinner uansett odds. Du kan likevel få et lite glimt av hvem som er de sterke lagene om du følger med i de første rundene av sesongen og etter den aller første runden så er det helt klart at Manchester United står veldig sterkt allerede nå. Om de ikke allerede er stemplet som favoritt for sesongen, så har den overlegne seieren i alle fall en liten skremselseffekt på de andre spillerne i de andre lagene. Men de er proffe og det er dette de har trent på siden forrige sesong. Det er altså bare å krysse fingrene for de du heier på.