En kald øl i hånden, klubbsangen skrikende av full hals, mål i hjørnet, stadion går vill. Ingen følelse er som når favorittlaget sitt scorer, supporterne blir gale og du er der for å se det. Selv om flatskjermen og lydsystemet i stuen er svært bra, er det ingenting som kan slå det å se Premier League på første rad i England. Vi synes det er på tide å realisere barndomsdrømmen og endelig dra på den fotballturen du alltid har ønsket deg. Samle sammen barna, familien, fotballdrakten og sparepengene og dra over havet for en opplevelse for livet.

Det riktige utstyret

Skal man først ta seg tiden til å reise til et nytt land, stresse over å finne billetter og ta seg fri fra jobben må man nesten komme riktig kledd. På en fotballkamp betyr dette selvfølgelig å ha på seg sitt favorittlag sin fotballdrakt. Skal du for eksempel til London er du nesten nødt til å ha med seg en ekte arsenal drakt. Annet supporterutstyr som vimpler, plakater, skjerf og hatter er også morsomt å ha med seg på kamp. Hvorfor skal vi ikke gå all-in når vi først tar oss bryet med å reise bort? Disse supporter elementene vil også være en god måte å bevare de nye minnene på.

Reisetips

Det kan være en tøff jobb å komme seg til England, men når man ankommer vil det være verdt det. I tillegg er det nå en mengde ulike selskaper som tilbyr lettere veier over havet. Fotballturer er svært populært og det har mange selskaper utnyttet, til din fordel. Ved å kjøpe flybilletter, hotell og billett på et sted kan du enkelt lene deg tilbake, kjøpe billettene og gjøre deg klar til årets happening. Livet som fotballsupporter har aldri vært lettere.