Golf er en av sportene det stadig prøves å rekruttere yngre mennesker til, enten det er i form av frisbeegolf eller å arrangere temafester ved golfbanen. Golf ble lenge sett på som en sport med visse stereotyper, men har i senere år blitt en sport mange forskjellige mennesker interesserer seg for. Det har generelt blitt mer fokus på at golf er noe for alle.

Reis på golfreise

Golf er en av sportene som kombinerer ro i sjelen og natur. Er du en av de som har tenkt lenge på at de ønsker å være med på en golfreise til eksempelvis England? Her finnes det mange muligheter til å spille deg gjennom de mange fine banene som finnes der. Nettsider slik som gosporttravel har mange alternativer til pakketurer. Her finner du informasjon om dette.

Utvid horisonten

For de av oss som allerede er golffans, er ikke det noe bedre enn å kunne spille noen hull på favorittbanen din. Dette enten den befinner seg 5 minutter unna huset ditt, eller at den er helt oppi Lofoten med utsikt til midnattsolen eller nordlyset. Ved å reise på golfreise vil du kunne utvide horisonten, og spille på baner slik som Stoke Park i Buckinghamshire, eller Selsdon Estate Golf Club utenfor London.