NFL, også kjent som National Football League er en profesjonell liga. Ligaen består av 32 lag, og er det høyeste nivået av amerikansk fotball i hele verden.

Kort og godt

I 1920 ble NFL stiftet, og Roger Stokoe Goodell er for tiden kommissær for ligaen. Han har vært det siden 2006, da han tok over for Paul Tagliabue. En sesong består av en tre uker lang sesongoppkjøring, atten uker med seriespill og så et sluttspill med fjorten lag. Det avsluttes med Super Bowl hvor ligaens mester avgjøres.

Vinneren av Super Bowl får et trofé kalt Vince Lombardi Trophy. Alle spillere, trenere og annet personale på vinnerlaget får også en Super Bowl Ring.

Vil du se NFL live?

Du kan ta en titt på nettet, og så finner du fort ut at du selv kan se NFL. Dette tar plass hvert år i september, og i begynnelsen av sesongen spilles det i selveste London. Her kan du finne billetter, og informasjon om dette.

Kampene vil foregå på Wembley Stadium eller Tottenham Hotspur Stadium. Du kan bestille billett via epost, telefon eller en henvendelse til nettstedet.

Du kan også få skreddersydd en tur om det skulle være ønskelig. Sjekk ut nettsiden.