Norsk fotball har dessverre ikke alltid like mye spenning å by på. Derfor vender mange nordmenn interessen sin mot utlandet, til ligaer som Premier League eller andre Europa-ligaer. Her er det mange store stjerner å heie på, og dyktige spillere og lag underholder hver eneste kamp. Det at kampene spilles i det store utland gjør det selvfølgelig vanskeligere å ta turen ned til lokalstadion for live action, men det er heldigvis verken vanskelig eller veldig dyrt å legge om en fotballtur til utlandet.

En real fotballtur

Det er lite som slår stemningen av hundrevis av supportere som står sammen gjennom scoringer, straffespark og dommerfeil. Når du befinner deg på stadion sammen med likesinnede blir du en del av et spesielt samband. Det er selvfølgelig spenning i å følge en kamp på TV-en hjemme, men det optimale ville være å ta del i stemningen på stadion.

 

Selv om favorittlaget kanskje ikke er norsk betyr ikke dette at du må nøye deg med TV-skjermen. Hver helg spilles det spennende fotballkamper i utlandet, og spesielt dersom det er et engelsk lag du heier på er det virkelig ikke vanskelig å ta del i moroa. En helg i London kan by på både shoppingmuligheter, sightseeing og en ordentlig kamp på borte- eller hjemmebane – avhengig av om du er for eksempel Liverpool eller West Ham supporter.

 

Bestill alt i ett

Dersom du er interessert i en fotballreise er det ikke vanskeligere enn å bestille fly, bo-opphold og kampbilletter. Om du vil gjøre det enda enklere for deg selv kan du bestille alt i ett ved å benytte deg av en pakkereise. Aktører som GO Sport Travel tilbyr gode løsninger for dette.
Her har du alt du trenger i én enkel bestilling, og kan fokusere resten av planleggingen på hvor du skal spise seiersmiddag etter kampen, eller eventuelt drikke bort sorgene.